• 680
    enseyi karartmaya gerek olmayan maç. bireysel olarak tutuk oynayan oyuncular vardı. kerem, barış, bakambu, sergio, berkan ve mertens çok kötü maç çıkardılar. bir kere düşünce olarak da bir sıkıntı vardı. gerçi kayseri sergio'yu kapatıp bilerek berkan ile oynatmak istemiş olabilir bizi. ancak berkan böyle bir futbolcu değil ve hiç de olmadı. bu saatten sonra da olamaz. berkan'ı oyun profili olarak severim. takımımda hep görmek istediğim adamlardan biridir. ancak 60 sonrası belki 70 sonrası. çünkü pas kalitesi düşük ve oyun görüşü kısıtlı. ama pres deyince akıllara gelecek adamdır berkan. biz de buna rağmen mertens'i oyuna sokamayınca kendi sahasından oyun kuramayan takıma döndük. kerem biraz zeminin azizliği biraz da aceleci tavrı yüzünden skoru bulacak dokunuşları yapamadı. barış alper kapalı savunmalara karşı sağ kanat oynarsa neler yapamaz bir daha gösterdi.
    okan hoca belki bile isteye böyle bir şey yaptı. herkes açık oynamayacak bize. adamların neler yapabileceğini görmek istemiş olabilir.
    mağlup olmadık, çok öldü bitti futbol da oynamadık. hiç pozisyon bulamadık da diyemeyiz. bazen olmayınca olmaz. bu maç da öyle bir maç.
    sahi torreira'yı unutuyor muyuz? takım oyununun %70'i bu adamdan geçiyor. kendisi dönsün ondan sonra bir daha konuşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın