resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7088
    büyük ligleri izleyince görüyoruz ki futbol artık bambaşka boyutlara ulaşıyor. antrenörler özellikle ortasahada müthiş bir dizilim, hareket ve senkranizasyon üzerine çalışıyor. kapanan takımlara karşı da yine ileride sürekli hareket eden oyuncularla alan bulmaya ve günün sonunda kişisel yeteneklerle kilidi açmaya çalışıyorlar.

    okan hocanın oyun planı genel olarak çok tempolu ve riskli. torreira olmayınca çok sorun yaşıyoruz ve bu onun planını daha da riskli hale getiriyor. özellikle topu bize bırakan, önde basan ve bekler üzerinden kuruluma müsade etmeyen takımlar bizim başımızı çok ağrıtabilir. elindeki orta saha kurgusu ile senenin sonu gelmez. fırsat ve etiket transferlerindense plan ve ihtiyaca yönelik transferlerde ısrar eder umarım. daha çok detaya inmesine, oyuncuları daha iyi bir organizasyonun içine sokması gerekiyor.

    ayrıca sürekli hakemlerle didişmesi artık beni de rahatsız etmeye başladı.

    hocam elinde tarihi bir fırsat var, daha çok çalış, daha çok çalıştır lütfen. seviye yükseldi, kulübene de yatırım senin işini kolaylaştırır. kurulan bu tarihi kadro ile daha büyük başarılara imza atacağına inancım tam. ama artık zirvedesin, senden beklentiler yükseldi ve üzerindeki baskı arttı. allah yardımcın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın