resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7083
    bu takımın ideal 11'ine yazılacak

    angelino
    torreira
    orta saha transferi / ya da lig için kerem demirbay
    zaniolo ya da tete
    zaha
    icardi

    ligin ilk maçında ilk 11'de değillerdi. hatta ikinci yarıda da bu isimlerden birisi bile oyuna dahil olmadı. henüz gelmeyen 8 numarayı bir kenara koyalım hadi. belli ki salı günü real madrid deplasmanından yorgun dönen takımımız hafta içi oynayacağı manchester city ile ölüm kalım maçı öncesi okan buruk rotasyona giderek oyuncularımızı riske etmedi (!). oyuncuları riske etmemek için maçı riske ettik ve bu risk tutmadı.

    hocamız belli ki rakibini fazla hafife almış. ya da süper ligi ziraat türkiye kupasıyla karıştırmış. okan hocamıza hatırlatmak lazım. ilk hafta da, son hafta da ligde aynı puanları veriyorlar. galibiyete 3 beraberliğe 1 mağlubiyete 0 puan. umarım ligin sonunda ah vah edip bu puanları aramayız.

    dubois'e son bir şans mı vereceksin, berkan'ı son maçtaki mücadelesinden ötürü mü ödüllendireceksin, barış alper'e o kadar oyuncu aldık ama mücadele ederse bu forma hala senin mi diyeceksin, halil dervişoğlu'na seni yedeğin yedeğinin yedeğinin yedeği diye almadık sen de oynayacaksın mı diyeceksin. git 3-0'ın rövanşında yap bunları. merak etme hull city'den 15 dakikada 4 gol yiyip maç veren altyapıdakiler kadar da kötü değiller. oradan vermezler turu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın