• 5
    bu obezlik yanlış transferler sebebiyle oluşuyor. 2022-2023 sezonu sona erdiğinde yapılacaklar belliydi. 7 transferle dönem kapatılabilirdi ama doğru 7 transferle:

    1) gomis, ıcardi ve mustafa muhammed gittiği içim forvet rotasyonu komple yenilenmeli ve 3 oyuncu alınmalıydı buraya. ıcardi, bakambu ve halil ile doğru hamleler de yapıldı ve 2023-2024 transfer döneminin en doğru işlerini bu bölgede yaptı galatasaray.

    2) kanat olarak elimizde kerem, barış alper, zaniolo ve yunus vardı. gayet de yeterli oyunculardı. tek yapmamız gereken takımın ahengini oluşturan ve boey’in performansını yükselten çift yönlü rashica’nın transfer edilmesiydi. biz be yaptık? zaha ve tete’yü transfer ettik. ayrıca bu sebeple zaniolo’yu da kaybettik takım ruhundan. rashica da alınmadı. tam bir saçmalıklar silsilesi yaşandı burada. daha geldiği gün zahayı istemediğimi söylediğim için ofsaytlandım burada.

    3) 8 ve 8.5 numaraları yenileyip sergio be mertens’i alternatif yapmak gerekiyordu. biz ne yaptık sadece kerem demirbay transferi yaptık ki o da ana aset değil alternatif. kerem’i madem aldık aynı gün midtsjö paket olmalıydı.

    4) sol bek gerekiyordu. adekugbe, emre taşdemir ve van aanholt takımdan ayrılmıştı. dubois esasen sağ bek yedeğiydi ve bize bir sol bek gerekiyordu. aldık da. ama o kadar bizimle alakasız özelliklere sahip bir oyuncu aldık ki takımda hala tek sol bek kazımcan yani.

    sözün özü 3 forvet, 2 orta saha, 1 kanat ve 1 sol bek ile toplamda 7 transferle bu dönemi ihtiyaçlarımızı gidererek kapatmamız gerekirken geldiğimiz noktada yapılan 8 transfer var ve hala ihtiyaçlarımız giderilmiş değil. bu obezlik taraftardan çok teknik heyet ve yönetimde var sanırım. zaha be tete transferlerinin akılla ve mantıkla alakası yok. kerem demirbay belki olabilirdi ama ana aset değil. keremi aldık ama hala 2 orta saha kazım çünkü kerem bir alternatif. kerem’i alıyorsan mistsjö gitmeliydi.

    sözün özü çuvalladık. garip garip dehlizlere daldık. umarım ili biraz da olsa kurtarabiliriz transfer döneminin sonuna kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın