resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7068
    kafası biraz karışık gibi görünen hocamız. toparlayacaktır pragmatik adamdır okan. ayrıca adam yönetimi en iyi özelliğidir. oyuncuları toplar, nando-mertens-icardi önderliğinde hepsine anlayacağı dilden yaklaşır, bunlar çözülür.

    fakat, 2 fener maçında jesus malı sayesinde hayatının topunu oynayan berkan'ı brozovic sanıyor galiba hoca, yanlış. berkan takımın önemli hamle oyuncularından olacak ama böyle pas kalitesi isteyen maçlarda ana oyun planı olamaz.

    barış yine aynı şekilde kapanan takımlara karşı olmaz, olamaz. mesela bugün 80de barış kenardan diri bir şekilde girse maçı alacak pozisyonu yaratabilirdi gücüyle, inadıyla ama 83 dakika anlamsız şekilde top ezmesini izledi hoca, yanlış.

    kerem bu takımın en değerli 4-5 oyuncusundan biri, oyun seti olarak sahada özgürlüğü de hakediyor fakat 90 dakika inatla top ezmesi ve herhangi bir uyarı almaması son derece yanlış. yani sağına çekip şut çektiği bir pozisyon var, orada mertens kendini öyle bi boşa deplase etti ki, ver o pası maç bitti. ben çıldırdım laptop başında, hocanın direk uyarması lazımdı orada.

    sergio malesef aksıyor hem de öyle böyle aksamıyor. torreira da riske edilmek istenmiyor tamam berkan oynamak zorunda, baktık göbekten hem üretemiyoruz hem de eksik kalıyoruz. sahaya kanat yığacağımıza, kerem'i merkezde denemek gibi deneysel şeyler yerine berkan-sergio-demirbay denenirdi ya. tamam belki daha kısır takım oluruz ama topu ayağımıza alırdık.

    neyse hocanın kafası karışık gibi duruyor, roller netleşir takım keskinleşir ama bazı şeyler inat noktasına dönmeden vazgeçmesi gerekiyor. yapar, inanıyorum.

    ...
    eklemeden duramadım geçen sene yine berbat bi kayseri faciası sonrası rekor seri maç kazanan takımı yaratmıştı, seriyi bitiren konya maçında berbat oyuncu değişikleri ile maçı verip, oradan sonra yine sahaya odaklanıp şampiyon takım mantalitesini sahaya sürdürtmüştü. kredisinin yüksekliği ayrı, hoca zaten kendi yanlışlarını görüp kendini geliştiren bi adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın