resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 3185
    reddit'te bir ljubljna taraftarı gs subredditinde bizi ve kendi takımını oynamaya çalıştıkları için överken konu riera'ya geliyor ve dedikleri aşağı yukarı şunlar:

    "riera hakkında kitap yazabilirim. riera'yı deli gibi seviyordum. takıma geldiğinde oyuncuların vizyonunu, futbola bakışını değiştirdi. ilk defa bir hoca modern futbol oynamaya çalışıyordu. ligi kazandı, kupa'yı kazandı, en büyük rakiplerimizi 4 maçta yendik. sonra yazın maaşını karşılayamayacagımızdan ayrıldı ama slovenya'da başka takımı çalıştıramayacağını söyledi. gidip celje'yle anlaştı. celje de rus parasıyla dönen rusların slovenya futboluna hakim olmak için yatırım yaptıkları kulüp. hayır daha büyük paralar, takımlar kovalayabilirdi. ama bu kadar söz söyleyip böyle davranınca da kalbimizi kırdı."

    cümleleri anlattıgı hikayenin aklımda kaldıgınca çevirdim. birebir çevirmedim yani. link bırakıyorum adamın diğer mesajlarını da görebilirsiniz başlıgı açarsanız. kibar, iyi konuşan, büyük takıma karşı top oynamaya çalışmış bir takımın taraftarı olarak gururlu bir arkadaş.

    https://www.reddit.com/...gpe/comment/jvf8m4a/
App Store'dan indirin Google Play'den alın