• 149
    bu maç için oyun tahminim, ljubljana'nın galatasaray'ı şaşırtarak zalgiris gibi kendi sahasına kapanacağı yönünde. ikinci maç skora göre bunu kesin yapacaklar ama ilk maçta da ana planın bu olacağını, skora göre planlarını değiştirebileceklerini düşünüyorum. zaten galatasaray'ı eğer iyi analiz etmişlerse kendi oyunlarından vazgeçerek böyle oynayacaklardır. burada iki takımın kağıt üzerinde karşılaştırılabilir bir tarafı yok. maçı teknik taktik yetenekten alıp fiziki mücadeleye hapsetmek zayıf takımın elindeki en büyük koz olabilir.

    okan hoca zalgiris maçı sonrası kötü futbolun mazereti olarak zalgiris'in oyun anlayışını göstermiş, bundan sonraki rakiplerin zalgiris gibi oynamayacağını söylemişti. bence hoca o kadar emin olmasın. eğer yine teknik kapasitesi nispeten düşük bir takımla çıkarsak ve top elimizde patlarsa yine zalgiris maçı senaryosuna maç dönüşebilir. aman dikkat!

    ljubljana normalde çift santrforuyla önde basan, bizim gibi geriden pasla çıkmaya gayret gösteren bir takım. bizim gibi oynamaya çalışan takımlar tam istediğimiz takımlar. tabi ki daha önceki verilere göre a planımızla sahada olalım. ama bir şaşırtmaca görürsek de sudan çıkmış balığa dönmeyelim. okan hoca maç içi taktiksel esnekliği bu maçlarda gösterebilmeli diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın