• 2
    vardır. bildiği en iyi şey ise galatasaray'ın menfaatlerini korumak.

    futbol, her zaman kağıt üstünde doğru ve mantıklı duran şeylerin sonuç verdiği bir oyun değil. geçen yıl sıfırdan kurduğu kadro rekorlarla eze eze şampiyon oldu. bu yıl da şimdiye kadar muazzam eklemeler yaptı, yapmaya da devam edecektir ama belki de şampiyon olamayacağız. onu zaman gösterecek.

    ben, icardi transferi ile birlikte transfer haberi işini saldım. icardi bizim hassas noktamız olduğu için o dönemde ciddi anlamda haberlerini bekliyordum. şimdi merkeze ekleme yapılacağı bariz zaten, bununla ilgili bir kaygım yok. bunun dışında önemli, yatıp kalkıp transfer takip edecek bir kadro da yok zaten elde. dolayısıyla icardi transferinden beri kafam çok rahat. sizin de öyle olsun.

    madem bu konuya girdik son bir şey daha söyleyeyim. bu ara görüyorum transfer haberi çıkan futbolcu başlıklarında ''x alacağınıza merkez alın, y alacağınıza orta saha alın.'' gibi cümleler. geçen yıl 6 milyona 26 yaşındaki torreira'yı indiren adam bilmiyor, yaz başından beri orta sahaya çok ciddi isimleri kovalayan adam bilmiyor merkeze oyuncu gerektiğini sen biliyorsun amk. salın az.
App Store'dan indirin Google Play'den alın