• 33361
    ramos’da gelirse kaptanlar takımı olma yolunda ilerlemekte. tabi en büyük derdimiz bu olsun bundan böyle.

    muslera hem ülkesinin hem bizim biricik kaptanımız.
    nelsson takım kaptanlığında yer olsa, geçen yaz kaptanlardan biri olurdu bence.
    ramos’un kaptanlıklarını saymaya gerek duymuyorum. adam dünyanın kaptanı deseler herkes okaydir heralde.
    abdülkerim hal hareketleriyle, takımı sahiplenmesiyle ilk sezonu değilde ikinci sezonunun sonu üçüncü sezonunun başı olsa kesinlikle kaptanlığın en büyük adaylarından biri.
    sergio takımı sahiplenişi, tecrübesi, kaybedilen maçlardan sonra agresifliği, takımı saha içi yönlendirişiyle bir nevi kendi içinde kaptan gibi takılıyor.
    kerem katettiği mesafenin ödülünü zaten kaptanlardan biri olarak almış bulunmakta. takımı ihtiyaç olan her anda savunuyor, biraz daha liderlik tecrübesine ihtiyacı var.
    zaha crystal palace’ın kaptanı ve lideriydi.
    mertens şahsi görüşüme göre 2022-2023 sezonunun bantsız kaptanıdır. üst seviye bir liderlik, üst seviye bir sahiplenme, saha içi iletişim uzmanı, gerektiğinde herkesi yatıştırıp, gerektiğinde 40 metre deparıyla takımı ateşlemek. ne kadar muslera efsanemiz olsa da şu an benim gözümde geçtiğimiz sezonun birinci kaptanı kendisidir.
    icardi geldik son olarak fasulyenin faydalarına. sevgi sen nelere kadirsin ? adam sanki galatasaray’ın çocuğu. interde 22 yaşında kaptan ol, 4 sene kaptanlık yap. saçma sapan futbolla alakasız olarak kaptanlığın alınsın*, milli takımdan atıl, fransaya transfer ol, milli takımdan atan arkadaş orada da yoluna taş koysun ve galatasaray’a gel. tamam geldin herşey güzel de bu sahiplenme nedir arkadaşım ?
    https://twitter.com/...9m7CQryWyEg&s=19
    söylenenlere göre artık o da kaptanlardan biri.

    sonumuz hayır olsun.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın