resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6935
    göndersek kimi getireceğiz?

    süper ligde başarılı olamayan yabancı herhangi bir hoca mı? riejkaard ya da mancini bile şampiyon olamadı. bu ligde yabancı hoca aşısı tutmuyor.

    arda turan, selçuk inan ya da bir başka yeni jenerasyon hoca mı? hangisinin okan hoca kadar başarısı yahut kupa kazanmisligi var? hamza hamzaoğlu ile ms 2 gol alt vasat, yerli fetişi olan galatasaray'i mi özledik?

    fatih terim mi? daha kaç kez getirebileceksiniz fatih hocayı? allah uzun ömür versin ama hoca da fani. günü kurtarmakla galatasaray kurtulur mu? kaldı ki hoca bir süre sonra illa ki bir kaosa sebep olacaktır. şuanki sinerjiyi bozmaya gerek var mı?

    kendisi neden tartisiliyor anlamıyorum. şampiyon olmuş, tarihin en uzun galibiyet serisini yakalamış, üretken ve kaybederken dahi alkışlanan bir oyun oynayan takım yaratmış bir hoca neden sezon sonunu görmesin? kanatlı medyasının çamur atması bir şey degistirmez. hoca şuan takım calistiranlar içerisinde en formda türk teknik direktördür. keçileri kaçırmış senol'dan da iyidir. bu yılı şampiyon bitirse de bitirmese de kredisi vardır. yeter ki vizyon, iyi oyun ve mücadele eden takım imajını korusun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın