• 33355
    ister rashica'lı, ister zaniolo'lu, ister fred'li, ister ndombele'li, ister paredes'li kadrolar kurulsun, rakipler çanakkale'yi kurduğu zaman her zaman olmasa da ciddi sıkışacağı maçlar olacak.

    bu tip maçlar için dar alan becerisi olan, 2. forvetleşen bir 10 numara transferi hem bekliyordum hem de istiyordum.

    zaha transferi sonrası tabii hesaplar şaştı. zaniolo-rashica değişikliğini yapsak bile şaştı çünkü kerem aktürkoğlu mecburiyetten oynayacağı için zaha 2. forvet olmaya en büyük aday.

    ancak yukarıda bahsettiğim profil yine eksik kalmış oluyor. kerem'e güvenirim ama 10 numarada dar alan becerisi yok. hele o top kontrolüyle hiç yok. pasını, vizyonunu vs. çok geliştirdi ama ceza sahası içi kalabalıkta ali cengiz oyunu yapmak çok başka bir olay.

    zaha'nın solda, rashica'nın sağda, gerçek mevkiisi fifa diliyle cf olan bir vatandaş icardi'nin arkasında en makul düzen olur-du. ama maalesef türk kuralına takılıyoruz.

    kaldı ki kerem'i kesip x bir yerden türk oynatalım desek bile bu sefer de adı sıklıkla geçen yabancı orta saha transferi asla yer bulamıyor kadroda.

    şu an bile apokerim-kerem-kerem düzenini zar zor birleştirdik. günay'ın rotasyona girmesi ile birlikte mesela paredes gibi bir oyuncu tekrar yer bulur. ama yabancı bir 10 alınsa hesaplar tutmuyor.

    nefret ettim şu kuraldan ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın