resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2258
    fizik olarak boey ve torreira ile birlikte şampiyonlar ligi seviyesindeki 3 oyuncumuzdan biri. rashica çok iyi bir oyuncu, takıma denge getiren bir kanat oyuncusu ama hatırlarsanız o da beşiktaş deplasmanında masuaku’ya karşı çok ezilmişti. benim kerterizim geçtiğimiz yıl çok kötü şekilde yenildiğimiz beşiktaş deplasmanı. biz orada sadece oyun olarak değil fizik olarak da ezilmiştik ve avrupa kupalarının yanında o maç prologue’tan öteye gitmez.

    her pozisyon yere düşüp faul isteyen kerem, fiziksel olarak kötü olduğunda hiç çekilmeyen icardi ya da her fırsatta kendini yere atan oliviera’yla falan karşılaştırdığımda zaniolo elbette kalsın ama ona uygun olan format asla ileride zaha ve icardi’yle oynayacağı bir format değil. galatasaray seviyesindeki takımların zaniolo’su varsa zaniolo’ya göre sistem kurarsın. ama bizde zaha ve icardi de var. palace yıllarca oyunu zaha’nın üzerine kurdu ve bunu premier lig’de yaptı, dünyanın zirvesinde. icardi’nin de doğal olarak ne kadar talepkar olduğunu geçtiğimiz yıldan çok iyi biliyoruz. ve bu oyun playstation’da fifa oynamaya asla benzemiyor.

    dolayısıyla kendisiyle ilgili oturup adam akıllı düşünüp doğru bir karar verilmesi lazım. he diyelim bir mucize olsaydı ve erden timur bunu bana sorsaydı, ben icardi’yle zaha’yı yeni aldığımız bir gerçeklikte piyasası olan zaniolo’nun satılmasının daha doğru olacağını söylerdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın