• 16115
    şampiyon bitirilen sezonda ve olumlu havanın sürdüğü takımda bile gayret edip bir şeyleri eleştirmek(!) moda oldu sözlükte. hemen her gün erden timur olmasa türkiye'ye tatile bile ugramayacak oyuncularımız dozu aşacak ölçüde eleştiriliyor(!). yetmiyor basinda galatasaray ile ismi anılan her oyuncu gelsin yahut gelmesin bir sekilde bu acımasız eleştirilerden(!) payını alıyor.

    bakın normal eleştiriyi ayrı tutuyorum. eleştirilere saygım var ve zevkle de okuyorum. ama daha doğru düzgün izleyemedigimiz angelino'nun zaniolo'nun, geçen yılın kahramanı nelsson'un, efsanemiz muslera'nın, gelmeden önce ve geldikten sonra zaha'nin, basında ismi bizimle anılan hemen her oyuncunun istikrarlı şekilde köpeğin malum yerine sokulması normal değil.

    hele hele maç sonrası kazansak dahi sözlüğe girilmiyor. ne galatasaray'ın futbol takımligi, ne oyuncuların çöplüğü, ne okan hocanın antrenörlüğü kalıyor.

    şuan malum yere sokulmayan sadece icardi var. o da geçtiğimiz sezon gelmeden bi ugradi oraya zaten. şimdi tüm maaşını biz veriyoruz ve bu türkiye rekoru bir maaş. yarın sendeledigi ilk maçta, kaçırdığı ilk golde "10 milyon maas verilmez, topçu değil bu herif, bu çöpü gönderin!" eleştirileri(!) gelecek. hele allah göstermesin 5-6 maç formsuz geçirsin gol atamasin o zaman görün.

    sözün özü; eleştiri dozunu aşan, takımı ve oyuncuları itibarsizlastiracak hakaretamiz yaklaşımlardan uzak olalım. normal yaşantınızda atamadiginiz öfkeyi, kini ve nefreti sözlükte atmaya çalışmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın