• 31
    yeniden, tekrar, başka başka başlıklarda, köpürtülüp köpürtülüp sonra gene temelsiz ve dayanaksız olarak açılan konu.

    (bkz: galatasaray'ın yüksek fiyata oyuncu satamaması/#3662168)

    (bkz: galatasaray'ın futbolcu satışı/@derwall119)

    (bkz: #3661403)

    ama yeter artık.

    adminden rica ediyorum. nüanslar olsa da konu aynı, serzeniş aynı, niyet aynı. lütfen önlem alınız, başlık ve konu tekrarı/istismarı devam ediyor.

    bu işi yapanların bir kısmı, futbolcu menajer uzantıları. galatasaray’dan yağlı ballı nemalar/komisyonlar kesilince, akılları sıra yumuşak karnından vuruyorlar. kullanılan terminolojiden anlaşılıyor zaten. kulüp içi haber alma kaynakları biten spor medyacıları ve rakip takım uzantıları bir başka grup.

    feneri ve ali koçu örnek gösterenleri direk kaale almıyorum artık.

    benim sesleneceğim grup sanal futbol menajer oynayıp bu konuda yazan taraftarlar:

    birincisi; kulüp yönetimi bir sanal oyun değil. futbolcu alım/satımı ile ilgili kamuoyunun bilmediği bir sürü finansal, hukuksal, beşeri, politik, sportif, sosyal durumlar/şartlar var. bilemezler de, bilmeyecekler de. yapılan yorumlar sadece kamuoyuna açık çok az bilgi üstünden yapılıyor.

    ikinci konu, alınan/satılan eşya değil, insan. sanal menajerlik oyununda mal gibi oradan oraya satarsın ama gerçek hayatta o iş öyle değil. futbolcu istemezse, hiçbir işlem yapılmaz. üstelikte insan dediğin sürekli değişkenlik barındırıyor. bugün başka, yarın başka

    üçüncü konu, almayı/satmayı şu anki galatasaray’ın başında bulunanlardan daha iyi bilemezsiniz. başkan dursun özbek, maliye/finans eğitimli, kendi kurup bu hale getirdiği bir sürü otelleri olan başarılı bir işadamı. galatasaray ileri gelenleri tarafından mali işleri toparlaması için önerilen isimdir. yani muhasebeci taraftar deniyorya, işte bizimki gerçekten muhasebeci başkan. erdem timur’a gelecek olursak, 40 yaşına gelmeden yüzlerce milyon dolarlık konut inşaatı ağırlıklı bir inşaat devi yaratmış insan.

    iddianız odur ki siz bu oyuncu alım/satımını yani ticareti özbek ve timur’dan daha iyi yaparsınız. o zaman kendinizi internet karşısında futbolla kısıtlamayın. atılın ticaret hayatına, bir sanayi/inşaat/turizm vs devi yaratın. halep oradaysa, arşın burada.

    son olarak da futbolun kendisinden zevk alın. sanal oyuncu satış/alış farkından veya tutturduğunuz bahis kuponundan değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın