• 9385
    klişe bir inanca sahipler. x oyuncu takıma gelsin çünkü bizi dünyaya tanıtır. pr'mizi yapar reklamımız olur.

    arkadaşlar galatasaray'ın adının duyrulması için 38 yasındaki oyuncuya ihtiyacı yok. galatasaray tüm dünyaya adını avrupadaki sayısız başarısıyla duyurdu zaten. ve bunu da devam ettirmeli.

    bu yıldız sevdasından vazgeçsek ya artık. hadi yıldız gelmesin demiyorum da 38 yaşındaki de gelmesin. su an anket açsak ibrahimovic gelsin mi diye gelsin şıkkı daha çok çıkar. ki adam futbolu bıraktı allahtan.

    avrupada başarı için 11 tane yıldız oyuncusuna ihtiyacınız yok. bunu psg 10 yıldır yapmaya çalışıyor. dünyanın en iyi 3 oyuncusu ellerindeyken yapamadı. bu işler yıldız transfer etmekle olmuyor. avrupadan bakınca bize orta doğu ülkesi olarak bakıyorlar. wowww ne oyuncular var diye bakmıyorlar. arabistan çin gibi görüyorlar. bizden başka türkiye ligini izleyen başka bir ırk yok. biz bile kendi takımımız dışında ligden başka takımları izlemiyoruz. onu da kaçak yapıyoruz.

    x gelsin adımız duyulsun. yılda 5-10 m euro alsın bizi söğüşlesin gitsin ne güzel. hadi arabistan'ın kaynağı var har vurup harman savurabiliyorlar. bizim ne gelirimiz var ne kaynağımız. para birimimiz dünyanın en çok itibar kaybeden parası.

    ligde 13.olan takım bile avrupa da ses getirdi. iyi işlere imza attı. o kötü takım barcelona'yı bile eleyecek durumdaydı. bu 40 yaşındaki yıldız sevdasına son verin artık. önemli olan kişiler değil takımın dengesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın