• 3261
    "giyim ürünleri satılacak bir departman ne kadar kötü yönetilebilir?" sorusuna cevap olarak yaşantısını sürdüren galatasaray spor kulübü lisanslı ürünlerini satan mağazalar.

    yemin ediyorum bir 10 dakika kadar sayfada erkek bölümünde gezdim, inanır mısınız bıkkınlık geldi.

    ya kardeşlerim, sevgili romalılar, ey iman edenler! vicdanlara sesleniyorum, arkadaşlar ne yapıyorsunuz ya?

    ya angelino almışız, çıkan iş şu:
    https://www.gsstore.org/...ino-t-shirt-e231363/

    zaha'yı fenerin elinden almışız, çıkan iş şu:
    https://www.gsstore.org/...aha-t-shirt-e231372/

    beyler, dünyanın en iyi ceza sahası golcülerinden birisi mauro icardi artık sözleşmeli futbolcumuz, arabistan'dan 100 milyon euro parayı reddedip gelmiş çıkan iş şu:
    https://www.gsstore.org/...rdi-t-shirt-e231370/

    abi bak çok daha kolayını söyleyeyim size:

    bir transferi kap'a bildirecek aşamaya geldiysek %90 transfer bitmiş oluyor değil mi? hah. bu aşamada taraftara diyin ki "bu oyuncunun açıklandıktan sonra yapılacak 3 ürün var: 1 atkı ve 2 t-shirt. bunlarla ilgili bize tasarımlarınızı iletin." yemin ediyorum mail adresiniz çöker mail adresiniz.
    oyuncu açıklandığında da diyin ki "gönderilen tasarımlarda en beğenilen t-shirt için 50 tasarım bu, atkı için beğenilen 20 bu. alın size anket. taraftarımız hangisini istiyorsa onu seçeceğiz". hatta bu anketi de ne bileyim uygulama üyeliğine mi bağlarsın, youtube katıl'a mı bağlarsın, kombine almaya mı bağlarsın bağla bir şeye de, oradan da gelir elde et. hem de taraftarın istediği, beğendiği ürünü yap hem elinde kalmasın çatır çatır sat oradan da gelir elde et.

    yok, biz kırmızı sıfır yaka elde kalmış gibi duran bir t-shirt üzerine bir arma basalım, arkasına da kötü bir font ile oyuncunun adını numarasını yazıp piyasaya salalım. satılmazsa, satılmasın ya 20 sene sonra bile indirim sayfamızda durur.

    bak girelim mağazacılığın deposuna falcao t-shirt'leri yoksa koli koli adımı değiştiririm adımı.

    geçtik, ya mauro icardi gittiğinden beridir masanın üzerinde galatasaray armalı beyaz suluğu görmüyor muyuz hikayelerde? babacım bugüne kadar bunu ürettirip de çıkarmak çok zor değil mesela, şu kırmızı t-shirt'ten daha fazla satmazsa ben satış nedir bilmiyorum.

    bir şeylerin geçmişte yanlış yapılması, yanlışı devam ettirerek çözülmez. hadi geçtim yapılanlardan ders almayı, yahu "zararın neresinden dönülse kardır" lafından bari feyz alın ey galatasaray mağazacılık a.ş. ne olur ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın