• 33317
    artık yavaş yavaş 30 yaş üstü transferleri sonuçlandırmamız gerektiğini düşünüyorum.

    tamam, çok iyi kadro kurduk, hype çok yüksek, başarılı olacağımıza ben de çok inanıyorum. fakat bi yerde risk yönetimini de yapmamız gerekiyor.

    buna ticari tarafından bakarsak, ticarette risk gereklidir. tamam. ama risk alırken bi de b planınız olması lazım. transferlerimize ben de çok mutlu oldum, ama şu an başarısız olsak, örneğin allah muhafaza bi kaza yaşayıp şampiyonlar ligine gidemesek, baya ciddi sıkıntı yaşarız.

    zaniolo’yu ayrı tutarsak, kulübe başarısızlık durumunda ciddi para girişi sağlayacak tüm oyuncular bu yönetimden önce geldi. okay, tamamen potansiyelli oyuncu transferine yönelmenin zararını gördük, winner - kaliteli oyuncu da gerekiyor ama sadece bu tarafa yönelmenin zararını da daha önce gördük. ben yine tudor dönemindeki süreçleri, mustafa cengiz dönemindeki oyuncu satışı ve kiralık yöntemiyle takımın içinin boşaltılması dönemlerini yaşamak istemiyorum.

    bu kulübe daha fazla 30 yaş üstü oyuncu almamalıyız. hani belki orta sahaya bi tane, o da çok kaliteliyse olabilir ama, artık biraz potansiyele bakmamız gerekiyor. daha düşük maaşlı, satılabilecek isimlere gitmemiz gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın