resim
Nihat Kahveci
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:44
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 415
    aslında konuşma tarzı çok itici, muhatabını çok sıkan ve anlamasını zorlaştıran bir türde. tivibuspor’dayken liverpool, arsenal, tottenham telaffuzu vardı, gerçekten çok gülünçtü. fakat ben de kendisinin samimiyetine ve gerçekten düşündüğünü konuştuğuna inanıyorum. bu tarz noksanlıklar, kişinin iyi niyeti varsa eğer bir nebze kabul edilebilir oluyor, hatta kişinin durumuna ve karakterine göre sempatik de olabiliyor. ben de severim nihat’ı.

    futbolculuğu harikaydı. özellikle ispanya’da türkleri adam akıllı ve uzun süre temsil edebilen ilk isim kendisiydi. euro 2008’de ve efsane çek cumhuriyeti maçının hamit’le beraber kahramanıydı. sociedad taraftarının türk insanına sempati beslemesinin nedeni zamanında o takımda yaptığı işlerdi. kendisi de kabul ediyordur ki, çok yanlış bir kararla yetiştiği ve tuttuğu takım beşiktaş’a döndü, o vakitten sonra da futbolu fiilen olmasa da kafada bitirdi. nitekim beşiktaşlıların gözünde de kötü oyunu ve maddi sebeplerden ötürü epey düştü. elbette kendi hataları da vardı, maddi durumları çok ön planda tutup, o dönem zor durumdaki beşiktaş’ı ekonomik olarak da sıkıntıya sokmuştu mesela. ama kalkıp da kulübünün arkasından apır sapır konuşmadı, cephe almadı, kendisine yönelik taraftar tepkisine yanıt bile vermedi.

    rakip takım taraftarlarının en saygı duyduğu oyunculardan birisidir. galatasaray taraftarının da kendisine karşı negatif bir tepkisi olduğunu hatırlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın