• 33311
    artık milli takım havuzundaki kaliteli yerli oyuncuları transfer etmesi gereken takımımız.

    ileri hattımız icardinin gelmesiyle aşağı yukarı belli. bu sene kaliteli azman yedek forvetimiz de var. emre çolak revival fason firminomuz da plase. geride ise sol bek hariç geçen senenin hafızasıyla devam edeceğiz gibi görünüyor ki bu iyi haber.

    ben açıkçası avrupa arenasında geri dörtlümüzün defolarını göreceğimizi hissediyorum. ama buna rağmen sil baştan kadro kurmamız gerekmiyor. her sene adım adım gitmeliyiz. şampiyonlar ligiyse şampiyonlar ligi, avrupa ligiyse avrupa ligi. bu takımın kapasitesini anlayıp ona göre hareket etmemiz lazım. zaten maaş bütçesini avrupa’yı da işin içine katarak geçen seneni üzerine çıkarttık.

    abdülkerim, barış ve kerem dışında parlayan bir yerlimiz yok. berkan iyi bir rotasyon oyuncusu olacak bu açık. emin ve kazımcan bu sezon olumlu olumsuz gidişatlarını belli edeceklerdir. ancak bu sezon 60 maça çıkacağız. alacağımız yerli oyuncuları uzun vadede kadroyla monte etmek için çok şansımız olacak. şimdiden özellikle orta sahaya ve savunmaya yerli takviyesi yapmamız gerekiyor bana kalırsa. 8+3 kalksa dahi ileride, kadromuzda yerli bulunacaktır mutlaka. bunu belli bir kalitede tutmamız gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın