resim
Tanju Çolak
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 20
    her şeyinle olay oldun bu alemde be kral. en unutulmaz golleri sen attın, en değerli ödülleri sen aldın, en güzel kadınlarla sen yattın. en kral arabalara sen bindin. en güzel ateşi sen ettin. en güzel voltaları sen attın, en ağır kitapları sen okudun. en güzel hapisleri sen yattın. mertliktendi bunca savaşın. fener'e gittiğinde kockoca bir camiayı ağlatmıştın, zor da olsa döndün. önce veteran takımına kabul edildin sonra bizim aileye döndün yeniden. her ortamda delikanlıydın, galatasaray'lıyım diye bağırdın seni florya'ya almadıkları zamanlar da bile.

    topu en kral golcüden daha iyi mi bileceklerdi. kanaltürk'de yorumlarını dinliyorduk merakla. ah be tanju, sana işe girerken tembih eden olmadı mı. eski galatasaray'lı arkadaşlarında mı tüyo vermedi sana. galatasaray'a sövmeyene ekmek varmı sanıyorsun televizyonlarda. hadi sövmek bir tarafa dursun, sana mı kaldı galatasaray'ın hakkını vermek. hakkında doğruyu söylemek. şöyle okkalı bir küfür de sen patlatsaydın lincoln'e. kewell sakat deseydin, baros'ta golcümü ben tek bacağımla atardım onun attıklarını diye kıçını yırtsaydın.

    olmadı kral, cami duvarına işedin ve kovuldun.biz de seni akıllı bir futbolcu sanıyorduk. hakan ünsal kadar bile olamadın, yazıklar olsun sana. çok kısa mesafe koşabildin bu uzun koşuda. ama olsun kral, en güzel yüz metreleriydi koştuğun. bizim için kendini yaktın sağolasın, aşk olsun be kral sana kral aşk olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın