• 172
    https://twitter.com/.../1683923137715396613

    yangıncı taraftar değilim ama allah aşkınıza rakip zalgris kardeşim ya. yok icardi eksikti, torreira eksikti, zaha eksikti...
    lan rakip zalgris lan zalgris. bir zahmet zaniolo ile yen, bir zahmet büyük umutlar beslendiğin barış alper, kerem ile yen!

    onların maç kondisyonu var ama bizdeki tesisler, metotlar, imkanlar falan da bu takımda yok. evet, ilk maçın hatası olmaz ama bu üslup nedir ya? bide diyor haftaya 5 olunca övgü yazan ellerinizi s****ler. lan bir zahmet 5 olsun olm yeter lan rakip zalgris lan zalgris çıldırıyorum mk ya sanki karşımızdaki bayern ya.

    galatasaray'ı böyle yaparak siz küçümsüyorsunuz. zalgris'e bile tonla net pozisyonlar verip berabere kalmayı meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz ama galatasaray bu kadar küçük değil! bugün city ile ümraniye maç yapsa ve maç 2-2 bitse, city taraftarından biri şey der mi "sizin pembe g*tünüzü ....."
    gider eleştirisini yapar biter. taraftarın futbolculara olan küfürlerini falan bende tasvip etmiyorum ama eleştirenlerin önüne de böyle saçma sapan şeylerle geçilmez. biz bu eşleşmenin manchester city'si, onlar da yine zalgris'i idi. bu kadar basit abi. tonla pozisyon verip, berabere kalırsan tabi ki de eleştirirler. bir zahmet eleştirenlerin önünü de böyle saçma sapan cümlelerle set kurmayın.

    ha ek olarak şunu da söyleyeyim,
    zalgiris ile berabere kaldığımızda* eleştirdim, eleştirmeye de devam ederim. haftaya iyi bir oyunla yenersek övgü dizmem çünkü normali bu anladın mı tansel?

    son olarak tanım gireyim:
    zalgris'i yenememeyi marifet sanıp bunu aklamaya çalışan ve sağa sola küfürler eden twitter kullanıcısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın