• 164
    eleştirmek farklıdır, yangın yapmak farklıdır. takımın, hocanın ve yönetimin dünkü maç özelinde bir sürü eleştirilecek yanı vardır. oyuncular bitkin ve yorgunlardı. çoğu yeteri kadar özveri ile maçı oynamadı. konsantrasyon hataları ile çok sık karşılaştık. hoca özelinde çıkardığı kadro ve oyun planı rakibe uygun değildi. yönetim de aylardır belli olan santrfor eksiğini ön eleme ilk maçına kadar yetiştiremedi. bakambu transferi ise bence bir anda gelen fırsatı değerlendirmek gibi oldu bir plandan ziyade.

    lakin aba altından sopa göstermek, galatasaray şöyledir böyledir diye kelle istemek, sezonun ilk maçından kaos çıkarmak bunları yapanların niyeti farklı. biz burada takım 14 maç üst üste kazanırken 5 ayda 2 entry yazan ama takımın ilk tökezlediği konyaspor maçının başlığına tak tak dakika başı entry giren şahısları da gördük. hıncal uluç olacağım derken koskoca adamlar affedersiniz ama soytarı durumuna düşüyor. ışıtan gün, çaycı torrent ve etebo karo'nun imza törenindeki badem gözlü figüranları eleştirmeye kıyamayanlar gelip burada 88 puan ile şampiyon olmuş oyunculara, teknik heyete hakaretler saçıyor, laf çakıyor hatta ve hatta istifasını isteriz haa diye tehdit ediyor. yaşı başı geçmiş adamlar, dedikleri kadar galatasaraylılarsa ki hiç sanmıyorum, bize açıklasınlar galatasaray ne zaman temmuzda çıktığı ilk resmi maçta döktürmüş? neyin yangını bu, ne oluyor? ayıptır, utanın.

    tansel taşanlar'a gelince. kendisini tanımam etmem. arada yayınlarına denk gelip izlediğimde ise absürt fikirleri olduğunu gördüm lakin bu adam galatasaraylı. genel olarak da takımın iyiliğinden başka bir şey istemediği belli. kendisi zamanında yaptığı yangını yapmasa badem gözlülerin bizi savunmak yerine kulüp efsanesinin altını oyduğu, hakemlerin her maç canımıza okuduğu ve aleni aleni şike yapılmasına rağmen 1 gol ile şampiyonluğu kaçırdığımız sezonu en iyi ihtimalle 4. bitirirdik. bugün de başımızda en iyi ihtimalle eşref hamamcıoğlu olurdu. ha bizim ukala hıncal uluçlara o bile fazla. yine de kendisine teşekkür ederim o zamanki tutumu için. keşke o sezon birkaç sosyal medya hesabının galatasaray'ın menfaatini düşündüğü kadar sırma saçlı, badem gözlüler de galatasaray menfaatini düşünseydi. belki bir şampiyonluk fazlamız olurdu.

    kendisinin dünkü söylemine gelecek olursak net bir üslup problemi olsa da doğru yere parmak basmıştır. galatasaray hiçbir zaman temmuzdaki ilk maçta yangın yapan şuursuzlar sayesinde bugünkü başarılarına erişmemiştir. galatasaray her zaman doğru yerde doğru zamanda doğru eleştiriyi yapanların hatta gerekirse elini taşın altına sokup aksiyon alanların takımıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın