resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14541
    muslera'nın şu anki form durumu ve kalecilik yeteneği galatasaray kalitesinin altında mı değil mi, bence bu sorudan başlamak lazım. muhtemelen kimse muslera'nın mevcut form durumunun galatasaray kalesine yakışmadığını, altında kaldığını iddia edemez.

    o halde sırf yerli kontenjanından dolayı kulüp efsaneni (hem de form ve yetenek bakımından bir sıkıntısı yokken) yedek kulübüne mahkum edemezsin. net.

    evet artık belli bir yaşı var, prime döneminde değil belki ancak muslera hala ligin en iyi kalecisi veya kalecilerinden birisi. süper lig seviyesine göre hala tepe noktada, kendi koyduğu eski çıtanın altına düşmüş olsa bile.

    dolayısıyla, muslera belli bir seviyenin, kalitenin altına düşmediği sürece kendisini yedek bırakmak, yolları ayırmak söz konusu olmamalı. bu durum belki bir sene içinde dahi gelişebilir, belki 40'ına kadar da gelişmez, yaşayıp birlikte göreceğiz.

    dolayısıyla, bu sezon için kaptanımızın, efsanemizin form durumu kötü değilken önüne başka yerli kaleci yazanları gördükçe üzülüyorum, içim sızlıyor. vefa önemli bir kavram, hak edene bunu göstermekten kaçınmayalım. bu kendisini idare edelim, hatalarını görmezden gelelim demek değil. ancak şu an muslera'yı yedeğe oturtalım diyenler bence kendisine çok büyük haksızlık yapıyor. umarım bu görüşlerini tekrar gözden geçirirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın