• 447
    mistik bir dönem olarak devam ediyor bizim adımıza.

    paredes ile başladık. 2 ay “geldi, geliyor, psg de paredes de tamam” dendi. şimdi mevzunun tamamen kapandığı söyleniyor.

    rashica çocuk oyuncağı gibi bir muamele yapıldı. arada artık küsüratlar kaldı, havası estirildi. şimdi norwich çok para istiyor mevzu zora girdi, çekiliyor.

    nelsson’a 22 m verildi, ha gitti ha gidiyor yazıldı. ayrılığa hazırlandık. şimdi bu konuyla ilgili kolpa haber bile yok. adam bizimle kaldı.

    beşiktaş halil’in uçak biletini almıştı. her şey tamamdı. bir uyandık halil’i galatasaray açıkladı.

    icardi arabistan yolcusuydu. milyonlar havada uçuşuyordu. herkes o kara haberi beklemeye başladı. sonra bir anda bize yazılmaya başlandı. romano müjdeyi verdi havaya uçtuk. her şey tamamdı. geçen cuma kap gelecekti, gelmedi. uçak inecekti inmedi. romano’nun haberinden bu yana dahi yaklaşık 2 hafta geçti bir gelişme yok. wanda’nın tahlillerini bekliyoruz 10 gündür.

    kerem demirbay 10 gündür bize geliyor. maliyetleri şusu busu her şeyi tamam. her gün kerem bizde. ortada hiçbir şey yok.

    yine de bunlar bir şey değil. en acayip olanı sanırım bakambu oldu. adam bize de değil, 1 haftadır her gün istanbul’a geliyor sözde muhabirlere göre. her akşam istanbul’a iniyor herif, saat bile veriyorlar. en son dün uçağı kalkacaktı, arıza yaptı. koca evrendeki tek uçak o olduğu için sanırım onu bekliyoruz zira uçak bir arıza yaptı, 24 saat geçti herifle ilgili bir bilgi yok. kayıp malezya uçağına döndü.

    allah hepimize sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın