resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 519
    4 hafta öncesine kadar inatla; iyi ve de yeterli olduğunu savunduğum futbolcuydu sarp. çok da iyi başlamıştı sezona. frank rijkaard'ın, leo franco'dan sonra en fazla süre verdiği isimdi hatta. yukarda allah var, bu yiğidi öldüreceğim ama hakkını da vereyim. uzunca bir dönem yapması gereken şeyleri yaptı, kimi zaman da fazlasını tabii. performansının düşüklüğü, kendisinin yerine oynayan takım arkadaşları ayhan akman ve karate kid barış'ın takıma yeterli katkıyı yapamaması sebebiyle fazlaca dikkatimizi çekti. o'nun kötü olduğu dönemde diğer futbolcular yeterli performansı gösterseydi kendini toparlama şansı da bulabilirdi, olmadı. belirli bir döneme kadar gösterdiği performansı sezonun tamamına yayabilseydi -ki bu söylediğim sebepten ötürü sarp'a kızamayız- şampiyonluğu şimdiden kutluyor olurduk. o'da takımdaki geleceğini garanti almış olurdu ve biz sevenlerini üzmezdi şimdi.

    ha şimdi sorabilirsiniz: hem şampiyonluğu kutluyor olurduk diyorsun hem de kızamayız diyorsun birader, ne iş? diye.

    şöyle bir şey derim: sarp, 4-3-3 ün kilit noktasında oynuyordu evet. performans düşüklüğü yaşamasaydı şayet, hücum hattının tamamından alabileceğimiz verimi en üst seviyede alacaktık sayesinde. şimdi sizler de burda, bu elano ne iş yeavvv demiyor olacaktınız. fakat adamın gücü yetmedi. bünyesi ''benden buraya kadar usta!? '' diye bağırdı son 5-6 haftadır. ben devam edebileceğini düşündüm fakat yanıldım. diğer saydığım isimler de sarp'ın yerini dolduramayınca şu an yaşadığımız vaziyet ortaya çıktı. neyse, zaten büyük ihtimalle önümüzde ki sezon olmayacak gibi görünüyor. belli olmaz tabii kalabilir de. kalan haftalarda hocamız görev verirse de yine elinden geleni yapar, benim kuşkum yok.

    asıl demek istediğimi yazamadım lan bir türlü. diyecektimki; ben bu adama maşallah dedim 40. günü göremedi. kimi kurban seçsem diye düşünüyorum şimdi. secan yıldırım mı, emre belözoğlu mu?

    şunu da ekleyeyim editi: eğer takımda kalırsa ballı lokma dağıtacağım mahalleye, 5 tepsi hem de arkadaşım. 16 numaralı formamın bununla bir ilgisi yok tabii. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın