resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 8883
    ikinci dönemi şu ana kadar her anlamda efsane geçen sevgili başkanımız. yalnız; bu korsan logo konusunda yönetim şu ana kadar pasif kalmıştır. o komisyon kararı çıktığı anda kıyamet kopmalıydı. hala düşük tondan tepki geliyor.

    bu komisyonun kuruluşunun tff başkanı ile fb başkanı arasında bir görüşme sonrası ortaya çıktığı iddia edildi. eden de gökhan dinç ve haluk yürekli. bu doğruysa nasıl bu kadar sakin kalınıyor? tartışılması mümkün olmayan tahkim kararı var elimizde kapı gibi. bununla başkan basın toplantısına çıkıp “al kardeşim belge” demeliydi bence. ama bakın biz alttan aldıkça ana akım medya gazeteleri bile bize sallayıp bu süreci desteklemeye başladı. resmen şımarıkça vuruyorlar.

    bu yönetimin vizyon, transfer, duruş vs olarak örnek bir yönetim olduğunu düşünüyorum ve bu başarılı yönetime toz bile konmasını istemem. hele ki bu kadar başarılı bir yönetimin, olası korsan logo onayıyla tarihte böyle bir duruma düşmesini hiç istemem. o yüzden daha da hassasım. haklarımızı yedirmeyeceklerine de inanıyorum. ama dediğim gibi öyle saldırılar yiyoruz ki, aman diyeyim bir anlık boşlamanın bedeli ağır olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın