• 6847
    bizimle yarışabilmek için çıtayı yükseltmeleri gerektiğini geçtiğimiz sezon acı bir şekilde anladılar. 2022 yazındaki ali koç sittin sene tadic'e o paraları vermezdi. "all in" demek zorundaydı ve dedi artık. en büyük rakibimizin bu transferleri yapması, centilmen rekabetin olduğu bir ülkede sevindirici bir gelişme olurdu ama biliyoruz sezon içinde neler olacağını. o kısmı geçiyorum.

    geçtiğimiz sezon kadro kalitesi olarak fenerbahçe'nin çok önünde olmamıza rağmen, bir şekilde(!) son haftalara kadar ensemizde kalmayı başardılar. bu sezon yine aynı şeyleri izleyeceğiz ve daha kaliteli ayakları olacak. bu demek oluyor ki belki de tarihimizin en iyi lig sezonu olan 2022-2023 sezonundan daha da iyi olmak durumundayız. üstelik bu kez umarım şampiyonlar ligi'nde oynayacağız.

    belki henüz erken ama 2023-2024 sezonunun belirleyici maçları doğal olarak fenerbahçe'ye karşı olanlar olacak. o iki maçtan ikili averajı almış bir şekilde en az 3 puanla çıkmak çok önemli. bunun yanında şampiyonlar ligi öncesi ve dönüşünde oynayacağımız maçlar(hangisinin deplasmanda olacağına bağlı olarak) kritik. kasvetli bir cuma akşamı deplasmanda oynayacağımız kayserispor maçını kazanabilirsek, ligin ikinci yarısında zaten takımımıza güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın