• 184
    türkiye futbol pastası en üst düzey ligde olmayı hak edecek kalitede 18 takımı besleyebilecek kadar bile büyük değilken, pandemiyle birlikte kulüpler iyice yüzsüzleşerek küme düşürülmemeyi talep ettiler ve aldılar. sınırın neresi olduğunu test etmek için bunu pandemiden dolayı sekteye uğramayan sezonda da istediler ve yine aldılar. bu sene deprem bölgesi takımlarının düşürülmemesi olması gereken hareketti, ama neden sadece son iki takım düşüyor? seneye bu ligden kaç takım düşecek, ligi sondan 5. veya 6. sırada bitirmiş takım "bu sıralamadaki takım düşürülür mü, devletimizden anlayış bekliyoruz" falan demeyecek mi?

    artık türkiye'de 1. ve 2. kümelerde küme düşmek verili bir kural değil, uygulanacağı sezon içindeki duruma göre kararlaştırılan opsiyonel bir kural.

    bunlarla dertlenirdim ama umrumda değil tabii. kendi düşen ağlamaz. bu ligin 20+ takımla oynanmasını kendileri istediler. sırf o zamanlar "düşmedik" diyebilmek için. şimdi tl cinsinden pastalarının daha da ufak dilimiyle doyabiliyorlar mı, aç kalıp öz yeni burayaşehiradıgelecekspor mu oluyorlar, kendileri düşünsünler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın