resim
Dusan Tadic
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Sırbistan
  • 151
    fenerbahçe'nin transfer ettiği sağlam topçu.

    2 gün önce ahmet tirali abim youtube yayınında bir örnek vermişti, recep ivedik 3 filminde karate sahnesinde hoca vur bana dediğinde recep karate hocasına "hocam kuşak seni kurtarmaz" gibi bir şey söylüyordu. bu repliği direkt bunlara uyarlıyorum. tadic, dzeko sizi kurtarmaz.

    fenerbahçe ali koç zihniyetine sahip olduğu sürece başarı gelmeyecek. daha önce de kaliteli kadrolar kurdular, olmuyor.

    hocamız ligin en kaliteli hocası, teknik ekip, çalışanlar, profesyoneller hepsi kaliteli isimler. yönetimimiz de aynı şekilde. futbolcularımıza baktığımızda da her alanda ligin en iyileri bizde.

    kalede muslera var, tartışmasız bir isim. livakovic'i alsalar bile performansının ne olacağı belli değil. sağ bekte boey, ligin çok üstünde bir isim. bugün premier lig'in top 5 takımına koy oynar. stoper tandemin yine ligin en iyisi, bir senelik birlikte oynama tecrübeleri de var artık (nelsson'un kaldığı senaryodan bahsediyorum, kalma ihtimali var.) sol bekin avrupanın en iyi hücum beklerinden biri olan angelino, savunma zaafiyetleri var ancak ligde sıkıntı yaşamayız, 2 sezon önce forvet oynayan kazımcan ile ezdik bunları, 22-23 sezonu içinde pva, emre taşdemir, dubois, kazımcan ve adekugbe olmak üzere 5 sol bekle oynadık, angelino'nun savunma zaafiyeti olsa ne olacak. orta saha tandemin muhtemelen torreira-parades ikilisi olacak. yine tartışılmayacak bir tandem, çok üst düzey. rotasyonun ise ilk 11 seviyesinde olacak, sergio ve muhtemelen kerem demirbay olacak. berkan da güvenilebilecek bir isim. kanatlarına bak, zaniolo-kerem ikilisi. ikisi de ligin en iyi kanatları, lig seviyesinin üzerinde isimler, zaniolo zaten top class bir isim, buraya getirebilmemize hala şaşırıyorum. kanat rotasyonunda rashica, barış alper, yunus, yusuf, morutan gibi kaliteli isimler olacak. forvetinde icardi var, yine tartışmaya kapalı bir isim. dünya üzerindeki faal en iyi 10 santrafordan biridir. yedeğine bakambu çekiyorsun, halil dervişoğlu da olacak elinde, hem çift forvette hem teklide bir sürü alternatif yapabiliyorsun. on numaraya bakıyoruz elimizde mertens var, hala iyi katkı veriyor, transfer sezonunun son düzlüğünde oraya muhtemelen iyi bir isim daha çekilecek. zaniolo ve morutan da orada değerlendirilecektir.

    isim isim baktığımızda çok üstünüz. takım olabilmeyi başarabilmiş bir aile ortamı mevcut. yönetim-futbolcu-taraftar sinerjisi çok üst düzey. karşı tarafa baktığımızda ise ilk aksilikte patlamaya hazır bir ortam var.

    tadic iyi katkı da verse, dzeko 20 gol de atsa, zaha'yı da çekseler korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. biz 22-23'e göre çok daha güçlü ve avantajlı geliyoruz. yine şampiyon olacağız, inşallah da kura şansıyla uefa avrupa ligi hayal olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın