resim
Dusan Tadic
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Sırbistan
  • 120
    adam 22-23 sezonunda iki farklı olayda islam ve türklere karşı antipatisi olduğunu gösterdi. üzerinden daha bir yıl gecmemişken 23-24 sezonu için sözlükte isteyeni var. zaten gelmeyecek de beni üzen kendisini galatasaray'a isteyenlerin olması.

    zakharyan hakkında yazdıklarımdan dolayı "ırkçı" yaftası yedim. aylar sonrası ise dediğim noktaya geldi iş.

    siz ırkçı olmayabilirsiniz. sırpların bosna hersek'te yaptıklarını bilmiyor, umursamıyor ya da affetmiş olabilirsiniz. daha da mantıklısı tadic ile bağımsız bir olay olarak kabul edebilirsiniz. sizin bu yaklaşımınız bir sırp'ın türk veya islam düşmanı olup olmamasını etkilemez ama. yani siz makul bir insansınız diye tadic de öyle olacak diye bir şey yok.

    iki farkli olayda da belki biz kendisini yanlış anladık ama yaptıklarını unutturacak şekilde özür dilemedi. kendi hayat görüşüdür der kenara çekilirim ama galatasaray'a istenmesine de bir dur demek lazım. o kadar da uzun boylu değil.

    böyle yazdım diye bana ırkçı diyecekler çıkacak. çünkü ülkede okuduğunu anlamayan ciddi bir kesim mevcut. ben sırf sırp olduğu için tadic'e karşı değilim. 22-23 sezonunda iki farklı olaydaki tavır, hareket ve tutumlarından yola çıkarak kendisinin ırkçı olmasından şüphe ettiğimi ifade ediyorum. bu paragrafı yazmak zorunda hissettiğim için de çok üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın