resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 2799
    shaktar'ın shaktar olduğu dönemde parlamış, ve yavaştan yavaştan yatırımlara başlayan manchester city görmüş olması, 2002'den beri ağzı açlık kokan galatasaray'da büyük heyecan yaratmıştı. ancak sahadaki preformansı hiç öyle olmadı.

    2010 dünya kupasında kadroya alınınca bonservis getirisi olur belki diye çok heyecanlanmıştık. haddinden fazla da süre almıştı o şampiyonada ama doğru dürüst talibi çıkmadı. takip eden sezonun daha ortasına gelmeden santos'a 3 milyona yakın bir paraya satılmış ve yalnızca 1.5 senede 4 milyon euro zarar yazdırmıştı kulübe.

    oyuncunun ne derece bitik olduğunu anlatmak için şöyle bir bilgi verelim. adam galatasaray'dan ayrıldıktan tam 3 sene sonra hindistan ligine kadar düştü. evet 3 sene kısa bir süre değil ama uzun bir süre de değil. hele hele bu adamın bize 28 yaşında imza attığını düşünürseniz.

    sözün özü bize geldiğinde çoktan bitmiş okeye dönüyordu. bam ortasahası ile sınanan galatasaray taraftarı tabii ki bu gerçeği çok geç gördü.yönetim ise galatasaray tarihinin en kötü bir kaç başkanından biri olan adnan polat olduğu için zaten diyecek bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın