• 675
    galatasaray tribünleri olarak değerlendirilmemesi gereken milyonlardır.

    11 nisan galatasaray diyarbakırspor maçında tribünde olan onbinler galatasaray taraftarının sadece küçücük bir parçasıydı. yaptıkları milyonları temsil etse bile, onlar yönlendirilmiş, gaza getirilmiş, kendi zekalarını kullanmak yerine birilerinin piyonu olmayı seçen topluluktu sadece.

    yapılan protesto amacını fazlasıyla aşmış, mesaj vermekten çok kendi taraftarını bile birbirine düşürmüş başarısız bir çırpınma olarak kalmıştır malesef. tüm galatasaraylılar gibi ben de son dönemde alınan sonuçlardan, yarıda kalan hedeflerden hayallerden dolayı çok üzgünüm. ama bunlar dışında takımın isteksiz, bıkkın oynaması benim için de protestoyu fazlası ile hakeden bir durum.

    ama;

    kendi kaptanını ıslıklayan, o çok laf ettiğimiz fenerli basından bile daha acımasızca göndermeler yapan, arda turan gibi birisinin galatasaraylılığını sorgulayan topluluk bu başlıkta tanımlanan milyonlardan olamaz. arda kötü oynuyor, bunun için futbol filozofu olmaya gerek de yok. ancak arda kız arkadaşı olduğu için, kız arkadaşı da ünlü olduğu için, hepimizin yapmak için geberip yapamadığı bir jesti (ki açıklamalarını dinleyen sağduyulu insanlar bu jesti kız arkadaşına yaparken aslında topluma karşı nezaket kuralları dahilinde davrandığını da çok kolay anlayabilir. ) yaptığı için ıslıklanamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın