• 250
    bazıları, 17-25 aralık'taki tapelere inanıp, 3 temmuz'daki tapelere inanmayan muhalif fenerbahçeli taraftarı aklıma getiren taraftar.

    burada kesinlikle kendi içinde tutarlı olanları itham etmiyorum. örneğin (bkz: @gurrpegi)

    bunun dememin sebebi de şu, 2021-2022 sezonunda hem başkan adayı hem de zamanın hocası fatih terim taraftara muhasebeci taraftarın hoşuna gidecek bir proje koydu. bonservis bile verilse yıllık ücretler aşağıda tutulacak, bunun için, daha gelişimini tamamlamamış ama potansiyelli oyuncular alınacak ve yıllık gider belirli bir seviyeyi geçmeyecek denildi. bu projenin artıları olduğu gibi eksileri de vardı. çünkü yıllık ücret vermemek demek, olmamış oyuncu almak demek. olmamış oyuncu aldığın zaman da potansiyeli yüksek olsa bile olmama ihtimali var demek. o zamanın teknik patronu, bu oyuncuların yanına görece daha olmuş oyuncular istedi ama bunlar da yönetim tarafından veto edildi. elneny ve ghezzal gibi. bu da yine aynı şekilde taraftarlar tarafından mutlulukla karşılandı. çünkü galatasaray artık maliyetine dikkat eden bir kulüptü.

    peki ne oldu? sadece 3 ay sonra, dar rotasyonlu, yedeği olmayan genç oyuncular, avrupa liginin en zor gruplarından birinde namağlup lider çıkmasına rağmen, teknik patronu hain ilan edildi. bazı transferler üzerinden hala eleştiriliyor. hatta her gün eleştiriliyor.

    şahsen, muhasebeciliği 10 ocak 2022 tarihinde bıraktım.

    yani kısacası o gün takımın arkasında durmayıp, bugün icardi transferine laf etmek bana doğru gelmiyor.

    şahsi kanaatim okan hoca da doğru olanı yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın