• 247
    icardi'nin alacağı paraya takılanların dahil olamayacağı taraftar grubu.

    icardi'nin durumunda olay hiçbir zaman tek boyutlu değildi. zaten çokca forma satışına, reklam gelirine ve yerine denenecek daha uygun 5 oyuncunun toplam maliyetine değinilmiş.

    ben başka bir şeye değineceğim. ıcardi'nin en büyük alematif harikası oynadığı maçları kırması. tek başına maçı değiştiriyor adam. geçen sene icardi olmasa bugün boey, nelsson 20m'dan aşağı giderse kulübü yakarım diyenler 2m euroya havaalanına bırakırım diye gezer olurdu.

    bu sene istanbulspor maçında 1-0 öndeyiz, zaniolo kırmızı gördü maç tam gitti gidiyor derken çıkıyor asıyor adam. normalde o dakikalarda kan kusuyor, kalp krizi geçiriyor olmamız lazımken millet çiçek açıyor. sonra sen neden 10 kişi kaldığını unutuyorsun hepsini unutuyorsun. düşün bak icardi o gün yok maçı kıramadı ve son dakika gol yedin, şampiyonluk gitti. şimdi 35m euro istiyorum dediğin zaniolo'nun evini taşlardı millet. 5m euroya göndermek için kapı kapı geziyor olurdun. en muhasebeciniz gelsin bana anlatsın hadi şu hesabı.

    geçen seneki başarı tam bir zincir ve en önemli halkası icardi. o kadar adama değer katıyor ki öyle sıradan bir oyuncuymuş gibi aa şu kadar yıllık veriyorum 20 gol attı, şu kadar maç aldı zarardayız gibi değerlendiremezsiniz.

    bunun adı muhasebecilik değil, olaylara tek taraftan bakmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın