• 33103
    icardi, parades ve angelinho transferlerinin bittiği haberinin doğru olduğunu varsayarsak an itibariyle zaniolo, boey ve nelsson'un da gitmek istemeyeceğini düşünüyorum. su haliyle kadro avrupada kupa1'de şanslı bir kurada üst turu zorlar, standart bir kurada avrupa ligi yapar. eğer ki avrupa ligine de giderse ciddi bir şekilde son 8 veya son 4 adayı olur. bu sene kadroyu lig seviyesinde biraz daha alternatifli tutup oyuncularımızı çok da yormadan ilerleyebilirsek avrupada ses getiren bir takım olabiliriz.

    romantik sürreal taraftarlardan değilim bilen bilir. ancak bu takım kağıt üzerinde cl son 16'sı ve uefa son 4'ü görebilme ihtimali objektif olarak var olan bir takım.

    en son düştüğümüz ffp çukurundan sonra galatasaray'ın ve diğer türk takımlarının en fazla konferans liginde son 8 veya son 4 seviyesine ilerleyebileceğini ve hatta bunun bile çok zor ve ciddi bir başarı sayılması gerektiğini düşünüyordum. ancak bu euro kuruyla, bu kadar makas açılmışken gerçekten bu cendereden yine ölmeden çıkmamız müthiş bir şey.

    umarım bu 3 transfer olur ve bu sene büyük hayaller kurabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın