• 182
    takım fenerbahçe'ye mağlup olduğunda evine gidip grup yapan jo alves'i alkışlamak yerine ıslıklayarak ayıp ettiğimiz maç.

    22 yaşında metin oktay'ın taktığı kaptanlık pazubandını koluna geçiren, buna rağmen galatasaraylılığından çok sevgilisiyle, kapattırdığı sinemalarla, arabalarıyla, kıyafetleriyle gündeme gelen arda turan'ı bağrımıza basmak yerine protesto ederek ayıp ettiğimiz maç.

    haftalardır iki topu bir araya getirmekten aciz, saha içinde ruhsuz ruhsuz dolaşan ve buna rağmen o güzelim formayı sırtına geçirme şerefine erişip üzerine bir de milyon dolarlar alan takımı tribüne çağırmak yerine ilk 5 dakika sessizce yerimizde oturarak ayıp ettiğimiz maç.

    üç gol atmasının da ötesinde, üzerine düşeni yaptığını her maçta gösteren ve gönlümüzdeki apayrı yerini iyice sağlamlaştıran milan baros oyundan çıkarken ıslıklamak yerine alkışlayarak, sevgi gösterilerinde bulunarak diğer ruhlu futbolculara ayıp ettiğimiz maç.

    maç sırasında defalarca diyarbakır taraftarına tezahüratlar yaparak, sevgi gösterilerinde bulunarak, maç sonunda da diyarbakır taraftarını kendi tribünümüze alıp karşılıklı çiçek alış-verişi yaparak rezalete son noktayı koyduğumuz maç.

    ha bir de, maç boyunca topluca tek bir küfür etmeyerek, sahaya herhangi bir madde atmayarak da ayıp ettiğimiz maç.

    ne pis, ne lanet, ne lümpen, ne koyun, ne gerizekalı bir taraftar grubuymuşuz lan biz. allah belamızı versin be!
App Store'dan indirin Google Play'den alın