• 21
    galatasaray bir futbolcuyu satmak degil, oynamak için alir. son yillarda galatasaray'i basamak transferi olarak gören bir tek zaniolo var. muhtemelen bir sonraki satistan güzel bir para kaldirmak adina transfer edilen belki de tek futbolcu zaniolo. bruma'ya döneminde çok büyük para verildi ancak oynatilmak üzere alindi ve oynatildi da. piyasasi olan bir futbolcuydu ve giderken yine güzel para kazandirdi.

    futbolda mali ve sportif basarinin birbiriyle örtüstügü bir ortam yakalanirsa uzun vadede uluslararasi arenada söz sahibi olursunuz. para basariyi, basari ise parayi getirir. bunlari yaparken planli projeli, etütlü yapmaniz gerekir. timur erden'den o havayi aliyorum. hem galatasaray asigi, hem de basarili bir is adami ve futbol'dan anliyor. ayriyeten okan'la iyi bir iliskileri var. okan faktörü burada çok önemli. oyuncuyu scoutlari ile o izleyecek ve parayi timur ile dursun basacak. sportif basaridan okan buruk, mali basaridan yönetim sorumlu ancak bunlar ikisi koordineli çalisirsa basari gelir.

    demek o ki, galatasaray geçtigimiz 2 sezonda yaptigi transferler ile sampiyon olmus ve oynadigi futbolu itibari ile sampiyonlar ligine katilacaktir. sampiyonlar liginde oynayan nelsson'un, boey'in, zaniolo'nun, kerem'in tüm takimin piyasasi artacaktir hele bir de 2. turlara kalip çeyrek final görsünler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın