• 665
    bütün sene durup bu maçta takıma sahip çıkmak akıllarına gelmiş numaralı tribününe yaptığımız protestonun sonuna kadar arkasındayım. kimsenin diğerinden daha galatasaraylı olduğu iddiasında da bulunan yok. biz galatasaraya her zaman sahip çıkıyoruz zaten, aksine sanki biz galatasaray düşmanıymışız gibi tepki veren numaralıdakileri kınıyorum.

    ayrıca numaralıdakiler kombineye şu kadar para verdi, locaya bu kadar para verdi diyen zihniyete de; bu takımın sponsorlardan, forma satışından, gs bonus carddan, gs mobiledan ve tribünden kazandığı paraların aslan payı sesli çoğunlukla ilgilidir, sesli çoğunluk sayesinde galatasaray türkiyedir diyoruz numaralı yüzünden değil. 30 milyon taraftarın çok azı numaralı taraftarıdır, en az numaralı kadar diğer taraftarlar da yenildiğimizde ve başarısız olduğumuzda uyku uyuyamıyor, bütün hafta moralsiz geziyor, hiçbirşeyden keyif almıyor ya da yaz tatili zehir oluyor. kimsenin galatasaraylılığı verdiği parayla ölçülmez. hayatında samiyeni görmeyen ancak en az benim kadar belki daha fazla galatasaraylı olan binlerce insan olduğunu biliyorum.

    futbol sahası bir sahnedir, kötü performans tabi ki protesto edilecektir. bizim tepkimiz galatasaray'a değil futbolcularadır. frank rijkaard'a da desteğimizi verdik, veririz. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın