• 8
    gerçektir. oyuncu satıyoruz ama asla tam değerini bulduramiyoruz. vedat muriç fenerbahçe'den gittikten sonra ne yaptı mesela? ya da cenk tosun beşiktaş'tan rekor ücrete transfer olduktan sonra ne yaptı?

    bakın türkiye'den giden oyuncu asla avrupa'dan giden oyuncu kadar bonservis getirmiyor bunda hemfikiriz ancak suyun karşı yakası nasıl bu kadar başarısızlığa rağmen oyuncularını ederinden daha yüksek fiyatlara satıyor. ali koç temiz bir adam değil, illegal para girişi için bir şeyler yaptığı kesin ancak her transferi de böyle yaptıkları düşüncesi gerçek dışı.

    misal marcao gittiği yerde sakatlıktan kurtulamadı evet ama giderken en az 25 milyon bedelle gitmeliydi. fenerbahçe'de o performansı gösterse 20 milyondan aşağı gitmezdi, biz 15-16 milyon civarına verdik.

    bu menejerlik oyunu değil farkındayım, oyuncunun gitmek istemesi, kulübün satışa acil ihtiyaç duyması vs gibi birçok etken var ancak yine de satış işinde bariz bir sıkıntımız var gibi görünüyor

    ya bizim yoneticilerimiz çok temiz çalışıyor, rakibin ise yoneticileri her transferde şike yapıyor, ya da biz pazarlama olarak bir şeyleri eksik yapıyoruz.

    bugün nelsson- boey ikilisinden (ikisi de en az bir sezon daha satilmamali bence) en az 45 milyon para kazanmamız lazım normal şartlarda. bu parayı gerçekten kazanırsak sasiririm ve bu bir ilk olur. ancak fener sahada bizim kadar başarılı olsa, geçen sezon nelsson boey ikilisi bu performansı fenerde gösterip takımı şampiyon yapmış olsalar şu an tertemiz 45 milyonu sayıyorlardı kulüp binasında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın