• 6
    olaylara sürekli negatif yanından bakan insanlardan ben cidden daraldım. şimdiye kadar entry giren kimseye bir yanıt değildir yazdıklarım genel olarak bir serzeniş olacak benimkisi.

    fenerbahçe çok iyi oyuncu satıyor. iyi tamam öyle olsun ama bana ne ?
    7.5 milyar borcu var ve 4 şampiyonluk gerimde.
    gidin sorun x bir fb taraftarına 7.5 milyar borç ve 4 şampiyonluk geride olmanın verdiği acıyı kapatıyor muymuş o iyi oyuncu satmak.

    real madrid, bayern münich, manchaster city'nin birinci önceliği oyuncu satmak mıdır ? ya da fenerbahçe kuruluş amacı oyuncu satmak da ondan mı 4-5 sene iyi gelir sağladılar ?

    bizim taraftara gelince özellikle yeni nesil herşey bir arada olsun hemen olsun şimdi olsun tam istediğimiz gibi olsun istiyor. boey'yi geçen sene bu dönemler çarmıha geriyordu taraftar göbeği var diye, abdulkerim bardakçı ilk maçlarında taşlanacaktı neredeyse, oliviere'ya çok para alıyor yeaa diye sosyal medya tacizleri başlamış, iki gün önce bir hazırlık maçı kaybettik diye altyapıyı kapattırdınız kulübe ama oyuncu satamıyoruz.

    bu iş olacaksa bile yavaş yavaş olacak.senin hayatında her nane parmağını şıklatınca oluyor ya hani bu öyle olmuyor işte. bir ağ oluşturman bir algı oluşturman vs gerekiyor özellikle emin'e 6 milyon verdiklerinde olmazzzz 15'den aşağı veren ihanet eder demekle olmuyor, dün sövdüğün berkan'a 5 milyon teklif gelince 10'dan aşağı vermem demekle olmuyor...

    neyse işte bunlar kolay işler değil hem yarışmacı takım ol hem oyuncu sat gelir kazan hem taraftarı memnun et allah sabır versin gerçekten.

    ekleme : yahu hala ne algısı yeaa, komplo teorisyenisiniz yeaa diyerek türk siyasi hayatından örnekler veriyorlar. metnin içinde geçen algı zamanla “galatasaray oyuncusunun bedeli x milyon euro’dan başlar “ algısı oluşturmalısın demek istiyor. buna bile açıklama yapıyoruz nedim şenerlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın