• 663
    malesef görüyoruz ki çoğunluğun onaylamadığı hareketlerini ısrarla sürdüren bir hakim gruba esir olmuş taraftar topluluğudur.

    herkes durumun farkında, ama kimse birşey yapamıyor. burada, galatasaray sözlükte yeni bir oluşum başlatma fikirleri ortaya atılıyor, ama kimse harekete geçemiyor. sebebi ne? sebebi ultraslanın faşizan tavrı, tribün hakimliği, gerektiğinde güç kullanabileceğinin yarattığı farkındalık sonucu sinme durumu.

    15-16 yaşında ergen çocukları etrafına toplamış, galatasaraylılıktan nasibini almamış, şurda yazan birçok insanın galatasaray sevgisinin yanından geçemeyecek, ama lafa gelince mangalda kül bırakmayan, takımı her daim baltalayan, kendi çıkarını her daim takımın önüne koyan 5-10 kişinin esiri olmuş galatasaray tribünleri.

    peki ne yapılmalıdır? bu adamların kendini feshetmesi gerektiği gün gibi ortadayken, fakat maddi çıkarları uğruna bunu yapmayacakları da keza ortadayken, ne yapmalıdır galatasaray taraftarı. her gidilen maç insanı samiyen'den soğuturken, öylece durup beklemek neye yarar?
    illa ki harekete geçilmelidir, bu sezon bunların hakim olduğu son sezon olmalıdır. pek tabi bu, durumu görebilen, bu mantaliteye sahip olan senin benim gibi 3-5 kişinin biraraya gelmesiyle hemen bugün olmaz. sabredilmelidir. yavaş yavaş da olsa, her maçtan sonra dile getirilmelidir. ultraslanın karaborsa bilet satışı ilk değil, ama dile getirile getirile bugün artık feshi konuşulabiliniyor. şahsi kanaatim yönetimin de devreye girmesi gerekmektedir. ama bu konuda ümidim malesef çok az, çünkü daha iyi bilenler açıklasın lütfen ama malesef bu adamlar yönetim kanalında da etkili.
    ne olursa olsun, galatasaray taraftarı sırtındaki bu kanayan yarayı söküp atmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın