resim
Mert Müldür
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Bek
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 417
    sakatlıklar yüzünden bir sene kaybeden yetenekli bek oyuncusu. kaçarsa ah vah ettirir yani özellikle yerli kontenjanında elimiz sıkışırsa. barış alper varken elimiz sıkışmaz gibi görülüyor ama barış, * icardi'yi mi kesecek zaniolo'yu mu? kazımcan'ın oynamasını ben çok isterim lakin gs taraftarı kazımcan'ı geçen sene iki kez** ağzına attı ama yutamadı. seneye taraftarın kazımcan'ın kariyerini mideye indirmeyeceğine dair bir güvencemiz yok.

    sakatlıktan önce mert istikrarlı bir oyuncuydu. şöyle ispat edeyim: italya'da geçen sene dahil toplam 4 senede 85 maçta 5000 dk oynadı (ortalama 60 dk/maç). zaten kariyerinde de resmi maç sayısı* 150'yi geçmiş durumda. ve bunları 23 yaşına kadar yaptı, şu an 24 yaşında. profesyonel kariyerinin ilk 5 senesinde her sene aşağı yukarı 30 maça çıkmış demek oluyor bu.

    sağlık raporları iyice incelendikten sonra nihai karara varılmalı. ben kadromuzda bulunmasını çok isterim.

    oyuncuyu da burada anlamak gerek. boey kalırsa oynayamayacağının farkında. buna rekabetten kaçmak denemez. eminim ki messi barcelona'da döktürürken sneijder de barcelona'ya gitmek istemezdi. oyuncu oynamak ister. mert de oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor. boey gitmedikçe de bu transferi ağırdan alabiliriz.

    kulübü ise tam çakal. yabancı sınırını bizden daha iyi takip ediyorlar. sınır kaldırılacağı konuşulurken mert'e biçtikleri fiyatın 3,5 olduğu konuşuluyordu. sınır devam edince 5'e çıkmışlar gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın