• 345
    galatasaray yönetimi ve teknik heyeti transfer konusunda defalarca açıklama yaptı.

    şu an piyasa çok yüksek.
    önceliğimiz ise icardi. okan buruk ön eleme maçına yetiştirme çabasında olduklarını daha çok yeni taraftara aktardı. forvet dışında eksik mevkimiz yok. o konuda belli ki çalışmalar var. bu çalışmaların gizli kalması da yönetimin işini iyi yaptığının kanıtı. zaten zaniolo, barış ve mertens forvet oynayabiliyor diyerek ilk maçta orayı ikame edebileceğini de söylemiş oldu teknik direktörümüz.

    kalanı tamamen twitter üzerinden yürütülen bir etkileşim orospuluğu. kendine spor muhabiri diyen tipler hitlerini yükseltebilmek için sürekli bir transfer gündemi yaratıyorlar. defalarca en yetkili isimler henüz doğrudan temaslara geçmediklerini söyledi.

    taraftar ise bana daha ilginç geliyor. sanki madde bağımlısı gibi. transfer olmadıkça kimyası bozuluyor. paramız var, itibarımız var. transfer komitesi işi biliyor. türkiye için daha elverişli şartlarda neredeyse hiç olmamıştık. doğru transfer yapmak için sabırlı olmak ve beklemek gerekiyor. yönetimin de yaptığı bu. ben ağustos ayından önce hareket aramayın derim. ağustosun ikinci yarısı hızlı geçer. o zamana kadar futbolcu satmazsak bence forvet mevkii dışında kolay kolay yaprak kımıldamaz. kimse kendini suni sebeplerle sinir stres sahibi yapmasın boş yere. ülkede zaten yeterince sinir stres var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın