resim
Erencan Yardımcı
Takım:Sturm Graz
Mevki:Santrfor
Yaş:22
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 287
    seferovic ile stili birebir benzer olan oyuncudur ki, temelde sıkıntısının büyük bölümü buradan kaynaklanıyor.

    seferovic'in gençlik dönemlerini izlerseniz, fizik yapısına rağmen aklının sürekli savunma arkasına koşu atmakta olduğunu görürsünüz. yıllar geçtikçe, bir nebze de olsa, top indirip, saklayıp, dağıtmaya başlamıştı. ama bunları hiç bir zaman da tam olarak yapamadı.

    aynısı erencan için de geçerli. inanılmaz bir fizik ama aklı sürekli savunma arkasına atacağı koşularda. burak yılmaz da aynı stil santrafor mesela. boy var fizik var, gerçi güç olarak burak biraz daha kırılgan ama, top saklama dağıtma fecaat.

    böyle oyuncuları gördükçe, keşke kıt akıllı hakan cemaat falan işlerini bırakıp, altyapımızda bu çocukları çalıştırabilseydi diyorum. bu işlerin piri en nihayetinde. şimdi amerika'da genç futbolculara özel antrenman veriyor.

    hoş bu ülkede kalsa, adam ya milletvekili olurdu, veya federasyon başkanı ya da teknik direktör. genç oyuncu antrenörü olmayı kendine yakıştıramazdı beyimiz. sorsalar en milliyetçi, vatansever bunlar. fetöcüsü amerika'da futbolcu yetiştirir, fetöcü olmayanı mesut özil'i baş tacı eder.

    wilkommen to siyasal islam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın