• 3429
    biraz burak elmas, biraz ali koç vibe’ı aldığım başkana* sahip kulüp. biraz başkan hakkında iki kelam etmek istedim.

    nikaragua’dan papua yeni gine’ye taraftar bulup sanki sonunu bilmiyorlarmış gibi saçma sapan duygu sömürüsü içeren reklam yapıp sonuna kendisini koymuş. şovenizm 10 numara.

    kulüp forma fiyatını yine taraftara oynayıp 961 tl ile sembolik bir sayı yapmış.

    bjelica’yı getirip takıma hırvat ve yugoslavları topluyor. tıpkı jesus transferlerindeki menajer cukkalamaları gibi. olası hoca ayrılığında yine yugoslav getirmen lazım yoksa bu çete başka hocayı kılçıksız götürür. sayısız örneğini gördük.

    kourbelis, fernandez gibi eyüpspor’un almayacağı vasatları aldı ve anlamsızca övülüyor. orsic iş yapabilir ancak o mevkide trezeguet varken öncelik miydi? bir de aldığı ve geleceği söylenen adamlar hep 28-30 yaş bandında. hiçbirinden bonservis olarak geri dönüş alamazsın.

    maalesef türk futbolunda sadece sırf transfer yaparsanız ve zerre samimiyetten yoksun duygu sömürüsü yaparak taraftara oynarsanız hep bir albeniniz olur. sağda solda durmadan övülürsünüz. eminim ki avrupa oynasalardı ilk turdan tekmelenip lige döneceklerdi. ligde de ilk galatasaray maçındaki olası mağlubiyet sonrası sağa sola sallayıp taraftarın gönlünü alacak, aynı döngüyle yollarına bakacaklardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın