resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 1289
    söylediği iddia edilen şey doğru mu bilmiyorum. her ne olursa olsun galatasaray yapması gerekeni yapmıştır. gözünü kaybettiği gün kapı önüne de koyabilirdik sonuçta biz zengin bir kulüp değiliz, omar da bizim 6 aylık futbolcumuzdu öyle altyapıdan falan yetişmiş vefa borcumuz olan bir futbolcu değildi. ancak kulüp vefa gösterip kendisinin maaşını ödemeye devam etti, kazayı geçirdiği an fatih hoca, arda vs koşup başına geldiler, ellerinden gelen her şeyi yapıp sahip çıktılar. o an sözleşmesi fesh edilseydi düzelse bile bir daha futbol oynamayabilirdi ancak kulüp sahip çıktığı için düzelme belirtileri gösterdiğinde yeniden galatasaray kadrosunda yer buldu, oradan da bodo glimt'e gitme şansı oldu.

    sonuçta bu cümleleri söylemese de kendisine bu kadar sahip çıkan, 1.5 sene tek gözüyle yattığı hastane odasında maaşını yatırmaya devam eden, vefa gösterebilmek için para kaybetmeyi göze almış bir kulübü sırf para hırsından dava etmiş bir adam kendisi. çok bir karakter beklentisinde olmamak lazım.

    zaten iddia edilen lafları söylediyse diyecek hiçbir şey yok. umarım bir daha futbol oynayamaz. gidip kendi salaklığından kendi suratında fişek patlatan bir adama sahip çıkan bir kulüp elinden gelenin fazlasını yapmış, ancak bu insan müsveddesine anlatamamış demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın