• 164
    şamar oğlanına çevirdiler bu sene diyarbakırspor'u. bir stada gidiyor taşla sopayla kovalıyorlar, bir başka yerde 4 bir taraftan tribüne çağırılıyorlar. yok mu kardeşim şunun ortası? normal muamele yapsanız ya.

    sahaya çıkan kadroyu gördüğümde fark olacağına kehanet ettim her galatasaraylı gibi. ben sezon başından beri söylüyorum, servet ile 16 numara bizim iyi futbol oynamamızı engelliyor diye. bir ara televizyon 4-0 iken yedek kulübesini gösterdiler, zaten spiker de söyledi, servet sanki diyarbakırspor'da oynuyor gibiydi. surat 5 karış, galatasaray'ın yendiğine sevinmişse eşşoleşşek olayım. aynı şekilde diğeri, umarım tamamen kurtulmuşuzdur.

    40 senedir içinde bulunduğum tribünlerden bu maç iğrendim. ağlama, meleme, galatasarayı akıllarınca çok sevme. tamam kardeşim, takımın son maçlarda oynadığı oyun için hepimiz aynı fikirdeyiz. son sivas maçından kaç kişi vardı sahada sanki? bir musibet, bin nasihatten daha önemliymiş, demek kazmalardan kurtulmamız için çok puan kaybetmemiz gerekiyırmuş. takımın hele gündüz oynanan maçtan sonra umudu sürerken, beşiktaşlı bile çıkmayan candan umut kesmemişken, her şeyin olabileceği bir ligte bu teslimiyet nedendir?

    arda turan tepkilerden en çok etkilenen oyuncu oldu. morali sıfırın altında bir maç çıkardı ki, taraftar arda konusunda yanlış düşünüyor. oynamadığı 5 maçın 4 ünü kazanamadık. ölüsü yeter bu takıma. onu da bitirip, sülükleri güldürmek neyin nesi? zayıf rakip karşısında da olsa görüldü ki milan baros'suz geçen haftalarda neler kaybetmişiz. gol vuruşlarını özlemişiz.

    bugün her iki bekimiz dışında takımda herkes iyi oynadı. caner ve sabri çok top kaybettiler, takıma katkıları hiç olmadı. hatta sabri anlaşılan kaybedilen maçlarda yapılan bireysel hatalardan hiç ders almamış. beyin özürlü olduğu için, her şey beklenir sabri'den. yaptığı yan pası bu kez aykut içeri almayarak sabri'yi kurtarmış oldu. işte takım olmak dediğimiz şey bu, biri bir aptallık yapsa dahi diğerleri onu kurtaracak.

    aykut beklentilerimi boş çıkarmadı. çerçeveyi bulan topun içeri gireceğinden emindim. sanırım aykut'un boş geçtiği maç yok. ancak ben peşin yargılı olmadığımdan, ne kadar yerdiysem o kadar da överim. bu maçta özellikle baktım tek bir top hariç hiç top şişirmedi. demek ki bu işe el atılmış. benim beklediğim kaleci işte böyle bir kaleci olmalı. istediği kadar yesin ama topu oyuna elle, bilinçli olarak soksun. bu maç itibariyle aykut için geri dönüş yapabilirim. kurtarma işine gelince, o topu sanki leo yemeyecekmiydi sanki?

    galatasaray öyle aman aman bir futbol oynayarak fark atmadı. ancak kolay değil, taraftar kösteğiyle o kadar kötü oyunlardan sonra, ne olacağı meçhul bir maça çıkmak. usta işi goller maçın rahat geçmesini sağladı. el çiko'nun da gol atmasını çok istedim ancak takımda kalması adına umutlandım. reykart'ın takımında olması gereken bir futbolcu. taraftar'dan surinamlı'ya verilen destek çok iyi oldu. bu arada numaralı taraftarı gerektiğinde devreye girmesini bildi. takıma tezahürat yaptılar. protestolar çok sıktı, çapulcu daha çok sıktı.

    reykart'ın jo'yu içeri alırken taraftarın ıslığı, onların bu maçta tek doğrusuydu. galatasaray'a yakışmayan futbolcunun derhal bileti kesilmeli. burası rusya'nın csk takımı değil kardeşim. belediyespor'da oynasan tamam, taraftarın yok, profesyonelsin ama burası galatasaray. hele fener maçından yenilgiyle çıktıktan sonra gülemezsin bile. aynı şeyi, sabri yapar mı?

    cuma'dan beridir maç yayınlıyor televizyon. 3 maç 0-0 bitti. baros'a özel ikramiye vermesi lazım yayıncı kuruluşun. malları bit pazarına düşmek üzereydi.

    noktayı lukas neil için koyuyorum. maçın adamıydı, savunmada teknik bir futbolcuyu ne kadar özlemişim. helal olsun diyorum kardeşim sana.

    ziya doğan'ın bok ettip kaçtığı takımın başına geldin güvenç kurtar. aldığın enkaz toparlanacak gibi değil. adın bahtiyar, suçun doğudan saz çalmak. dünya'yı dar ederler adama. memleketine bile sokmazlar adamı. geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın