resim
Cevat Güler
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 105
    sporcu performansı konusunda akademik çalışmaları olan abimiz. tee 2006 yılında galatasaray dergisi'ne verdiği bir röportajda futbolcuların birim kuvvet performansı ve oksijen kullanma kapasitesi konusunda numerik değerlerle karşılaştırmalar yapıp o dönem umutsuz bir ergen olan daniel tozser kişisini dumura uğratmıştır.

    tıpkı "ya hep duyuyoruz hocam nedir bu laktak testi" derinliğinde bir bilgiyle röportaja giden galatasaray dergisi ekibi gibi...

    2007-2008 sezonunun son 6 haftasında "kalli" feldkamp takımdan ayrılınca yardımcı antrenör burak dilmen ve kaleci antrenörü nezih ali boloğlundan oluşan bir koalisyon ile kalan son 6 maçta takımın başında sahaya çıkmıştır. artık yaşına hürmetten mi, olaylar oraya ittiği için mi, sanırım lisans sebebiyle teknik sorumlu olarak göründüğünden mi yoksa sade ve sadece "zico ağlar cevat güler" tekerlemesinden dolayı mıdır bilinmez tüm işi o yapmış gibi bir algı oluşmuştur.

    6 maçlık seride gelen 6 galibiyet ve fenerbahçe'nin puan kayıpları sayesinde 2 puan geriden başlayıp sezonu 6 puan önde tamamlamayı başarmıştık. ki içerde hem trabzonspor hem fenerbahçe'yi yenmek, sondan bir önceki hafta kazansa şampiyonluğu belki de elimizden alacak sivasspor deplasmanında 5-3'lük galibiyet falan büyük işlerdi.

    nitekim 2008 yazında bu başarının üzerine bir ara takımın başında devam etmeleri yönünde kamuoyu yaratılsa da doğru bir kararla michael skibbe'nin ekibiyle birlikte çalışmaya devam etmişlerdir.

    gerisi bizim topraklara ve bizim camiaya has abuk sabuk hikayeler işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın