resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3705
    konuştukça neden başarısız bir başkanlık dönemi geçirdiğini anladığımız eski başkan. kendi başarısızlıkları sonrası başarısızlığın nedenlerini etrafına veya kamuoyuna açıklayan insanların başarısız olması normaldir. ya başarılı olacaksın ya da köşene çekilip kabulleneceksin. eğer kabullenmiyorsan da tekrar aday olup kendini kanıtlamaya çalışabilirsin. tıpkı şu anki başkanın yaptığı gibi.

    adnan polat"ın başkanlık dönemini takip edenler bilir. 80li yılların ortasından itibaren galatasarayın geçirdiği en buhranlı dönemlerden birisidir o dönem. aziz yıldırım takımıyla medyasıyla falan güç olarak zirveye asıl bu dönemde yerleşmişti. bu dönem süresince fenerbahçe 1 şampiyonluk kazansa da birçok alanda galatasarayın daha önünde olduğunu hissettiriyordu. bugün hem ekonomik hem de sportif yönden fenerbahçe ve diğer rakiplerimize göre daha güçlü görünüyorsak o dönem bunun tam tersiydi.

    bana kalırsa adnan polat'ın spor kulübünü başkan seviyesinde yönetecek bir vizyonu yok. her açıklamasından sonra tekrar anlıyorum ki spordan daha doğrusu özellikle futboldan zerre kadar anlamıyor. 15 sene önce de böyleydi bugün de böyle. futboldan anlamasan da işi anlayan adamlara bırakacaksın ki örneği yine dursun özbek üzerinden vereyim.

    yani uzun lafın kısası bugünlerde konuştuklarına bakınca başkanlık yaptı zannedebilirsiniz ama benim gördüğüm en başarısız galatasaray başkanları arasında ilk üçte yer almaya devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın