• 211
    şuana kadar yaprak kımıldamayan transfer dönemidir. mevcut kadro korunmuş olsa evet şuana kadar bir nebze tolere edilebilirdi. fakat 2022-2023 sezonu galatasaray futbol takımının as oyuncularından mauro icardi, milot rashica gibi oyuncuları kaybettik. geri kazanmak için de yapılan birkaç başıboş açıklamadan fazlası olmadı şuana kadar. heh.. dur sevgili sözlük kullanıcısı arkadaşım hemen ofsaytlama. biraz içimi dökmek istiyorum.

    hemen yangıncı taraftarlardan xelcuk8 yine yazmaya başlamış denilecektir fakat bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım. gidişat tıpkı eren derdiyok muğdat çelik ikilisi ile girdiğimiz sezona benziyor. ve maalesef taraftar olarak da bu gidişatı durdurmak yerine tam da yöneticilerin istediği şekilde 'daha zaman var, yönetime güveniyoruz, geçen sezon iyi transferler yaptılar, kasada sıcak para yok' gibi tonlarca yorumlar yapıyoruz.

    evet daha zaman var, evet yönetime tabiki güveniyoruz fakat bizler taraftarız. taraftarlar yöneticiler gibi düşünmemeli. eğer yöneticiler gibi düşünürsek galatasaray olmayız. suyun karşı tarafındaki benzer sıkıntıları yaşarız.

    son senelerde gelen üst üste başarısızlıkların ardından bu sezon ait olduğumuz yere şampiyonlar ligine katılmalıyız. peki mevcut kadromuz bunun için yeterli mi? ilk eleme turları için bir nebze evet. fakat mevcut kadroyla östersunds faciası yaşamayacağımızın garantisi var mı? bence hayır.

    galatasaray taraftarı her zaman her şeyin en iyisini ister. bu bana yeter demez. bu buna yeter dediği anda vasata alışmış tarafta olur. tıpkı fenerbahce gibi. artık yavaş yavaş 'x transfer tamamlandı fakat beklemeye alındı', 'y oyuncusu ile anlaşıldı fakat daha iyileri için bekletiliyor', 'ah be z oyuncusunu alacaktık fakat arap kulüpleri daha fazla veriyor' gibi yönetici ağzıyla konuşmak, yorum yapmak yerine gereken 'yangın' diye tabir ettiğimiz olağan duruma tepki koymaya başlamamız gerektiğini düşünüyorum. bana katılmayan, belki şuana kadar okumayı bırakıp ofsaytlayan sözlük yazarları ve okuyucularının olduğunu çok iyi biliyorum. olmalı da zaten. fakat ben galatasaray'ı bir sonraki sene şampiyonlar liginde ve ligde geçen sezondan daha güçlü daha iyi görmek istiyorum.

    son olarak, bizler zamanında gereken tepkiyi gösterelim ki önceki sezonlarda yaşadığımız sıkıntıları yaşamayalım. gereken çalışmaları yapalım ki yine şampiyon olalım. transferler için gereken isteği gösterelim ki kurucumuz ali sami yen'in türk olmayan takımları yenmek mottosunu yerine getirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın